Annons
Annons


SÖTATTACK


Godmorgon älsklingar! Har precis kommit hem efter att ha medverkat i SVT:s morgonsoffa. Såååå sjukt tidigt så nu är jag minst sagt trött och mina bröst är sprängfyllda med mjölk då jag inte hann pumpa dem innan jag åkte kl 05.50. Puh. Jag hatar verkligen tidiga mornrar men nu är det gjort och jag ska försöka piggna till här med lite te innan jag ska iväg på frukostevent hos youtube.

Annons

Måste bara visa vilken härlig frilla Elvis hade igår. Haha lilla gullisen lever upp till sitt namn. Igår hade vi verkligen en riktig mysdag tillsammans. Han var så himla lugn och go och jag fick sådan där sötattack när man bara vill pussa och krama sönder sitt barn. Haha.

Sedan badar vi fortfarande med honom varje kväll och det är det roligaste han vet. Nu har han blivit så tuff att han plaskar med händerna och vill hela tiden stoppa huvudet i vattnet för han har kommit på att man kan dricka det.

Nej nu ska jag mysa lite med lillen innan jag ska gå iväg på event. Ha en härlig fredag alla! Puss, I

(0)

26 kommentarer till “SÖTATTACK”

  1. Nu sticker jag ut hakan.
    Varför lägger man ut bilder på sitt barn och talar om vad man köpt för kläder om man inte förstår att man kan få en reaktion, både positiv och negativ.

    1. Hej Kerstin! Jag la bara ut en bild på min son utan att skriva något om hans kläder och fick kommentarer om att han skulle bli bög som sin pappa. Tycker du att man ska behöva få det bara för att man lägger ut en bild på sitt barn?

        1. Det spelar igen roll för mig vilket kön Elvis kommer bli kär i men kommentaren var väldigt negativt skriven.

  2. Hej Ida! Jag följer dig inte vanligtvis, men såg dig på SVT precis i morgonstudion. Jag tycker att det är tråkigt att du får så trista kommentarer. Vi ska ju stötta och peppa varandra, inte klanka ner på varandra. Massor av kramar ❤️❤️

  3. Såg dig på tv precis å kände att jag ville skriva till dig.
    Härligt att du klär din son i de färger du vill.
    Min ena son som nu är 5 år hade oxå rosa som bebis. När han skulle välja höstjacka så valde han en rosa eftersom det är en gladare färg än grå å mossgrön som fanns att välja på.

    Det är förfärligt med människor som bara måste kritisera andra, speciellt när de utan minsta samvete kritiserar ett barns utseende.
    Detta händer emellanåt, min son har väldigt långt hår. Å det är främst andra mammor eller äldre herrar som kan påpeka att de tycker att det är fel. Å dom gör det inför Axel.

  4. Hej Ida
    Någonting som är fel ,! Tror du värkligen att man är intresserad vad du gör,! Han får gärna ha rosa ,,…
    Har du inget annat att göra ,,?
    Ska vi börja gå naken? Då blir det också Ok !!??
    Vakna!
    Tanten 74 år jag skulle skämmas.
    Du får göra vad du vill , med behåll för dig själv !!!!
    Lycka till.

  5. Hej Ida!
    Följer dig på youtube och har därför inte missat att folk har en negativ inställning till Elvis kläder. Såg dig på SVT nu och blir helt ärligt helt ställd. Förstår inte hur folk kan ta sin tid att gå in och skriva elaka saker om bebiskläder för att sedan skicka det till föräldrarna, som de förövrigt inte känner personligen. Vill därför bara ta tillfället i akt och skriva att jag verkligen älskar Elvis kläder. Speciellt den blåa dräkten med vita prickar och ett rosa hjärta i rumpan. Klä Elvis i vilka färger du vill! När jag får barn kommer jag vara nöjd om bebisen får hälften så fina kläder som Elvis har. Kram <3

  6. Hej Ida. Jag har följt med lite angående detta med momshaming. Jag såg på Instagram på Mamas sida om vad du har blivit utsatt för. Jag såg dig även nu på morgonen på SVT och jag blir uppriktigt förbannad! Jag tycker att du har all rätt att kunna fixa dina naglar om du känner för det eftersom Elvis var med sin pappa. (Här antar jag att Elvis matas med flaska, eller delvis med flaska). Du är ABSOLUT ingen dålig mamma för det, tvärt om skulle jag vilja säga. Jag var i väg själv i veckan på en handarbetsträff och för några veckor sen så var min man iväg på en aktivitet.

    Det jag tycker också är hemskt är att det tjatas om denna jämställdheten hela tiden men när ni då har ett jämställt förhållande där ni båda hjälps åt med barnet så är det också fel. Och varför ska mamman vara en dålig föräldrer bara för att hon vill ha lite egen tid? Ska vi tänka så, så är ju pappan också det då. Så länge barnet mår bra och inte far illa så tycker jag det är okej att du fixade naglarna.

    Sen detta med färger, usch vad trött jag blir på den diskussionen! Könet sitter ju för fasen inte i färgen! Vad spelar det för roll om en kille har rosa och en tjej blått? Åter igen, vi ska ha jämställ hit och dit, men kan inte barnen få ha de kläder de vill oavsett färg och kön? Nej, det ska inte vara jämställt där inte. Vi ska lära barnen att blått till killar och rosa till tjejer för att sen förvirra dem med jämställdhet och allas lika värde. Är det inte bättre att lära dem från början att det spelar ingen roll om en kille har rosa kläder med My litle pony på och en tjej har blått med spindelmannen? Jag ska lära min tös att det är okej att tycka om det man tycker om, att dessa normer som vuxna präntar in i barnen är larv.

    Stå på dig och lyssna inte på de negativa! Gå din egen väg och uppfostra Elvis så som ni tycker är bäst. <3 <3 <3

  7. Världens finaste lilla Elvis <3

    Måste bara säga att jag blir så otroligt ledsen och frustrerad över all skit du får ta, blir lika arg varje gång du visar en elak kommentar på din instastory. Så bra och rätt av dig att fortsätta köra ditt race och visa vad som är rätt <3

    Kramar!

  8. Angående pasta som klumpar ihop sig så är ett tips att när man slår av pastan så skölj snabbt i kallt vatten så klumpar det sig inte på samma sätt..

  9. Undrar varför ni badar honom varje dag? Spädbarns hud är ju så himla skör och bör inte utsättas för så mycket vattenexponering och påfrestning, ÄVEN om man smörjer efteråt (vilket i princip är lika ”illa” att göra varje dag).

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar