Annons
Annons


7 TIPS – BOOST YOUR IMMUNE SYSTEM


question-answer

Hej ida!
Har du några bra tips hur man håller sig frisk eller bygger upp ett bra immunförsvar?
Blir sjuk hela tiden så mitt immunförsvar verkar inte vara den bästa :/
Grym blogg! Vänder mig till dig eftersom du alltid kommer med så bra tips och råd 🙂

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Självklart har jag det och de kommer här…

– Ät regelbundet och ät bra och ren mat som ger dig energi och näring och hjälper dig att hålla immunförsvaret på topp. Skippa socker och halvfabrikat som bara ger tomma kalorier. Försök också undvika sådant du är överkänslig mot och har svårt att bryta ner. // Eat clean and good food that gives you energy and omilt sugar and processed foods. 

– Se till att dricka vatten regelbundet under dagen.// Drink water regualry. 

– Sov ca 8 timmar per natt. // Sleep 8 hours/night.

– Tvätta händerna och undvik att ta dig i ögon och mun. // Wash your hands and avoid touch your eyes and moth. 

– Hitta en balans i magen så den funkar perfekt. Mycket av immunförsvaret sitter där så det är väldigt viktigt. Jag kan verkligen rekommendera att ta 1-3 kapslar med Lactovitalis (Goda magbakterier) som håller god stämning i tarmarna. // Find a balance in the stomach. A lot of the immune system is there so it’s very important. 

Chlorella är också något som kan vara bra för maghälsan och immunförsvaret. Den hjälper till att få ut gifter och tungmetaller ur kroppen vilket boostar hälsan. // Chlorella is also something that can be good for digestive health and the immune system. It helps get out the toxins and heavy metals from the body which boosts health

– Att hålla en bra balans i vitaminer mineraler är viktigt och vet man inte vad man har för brister så rekommenderar jag att ta en Multimineral och Multivitamin// Take a multimineral and a multivitamin. I take it everymorning.

Annons

10 kommentarer till “7 TIPS – BOOST YOUR IMMUNE SYSTEM”

 1. Grymma tips som vanligt!! Acai har boostat mitt immunförsvar otroligt mycket också :)! Sedan jag började äta det för ca 1,5 år sedan har jag endast blivit förkyld en enda gång och det var en period då jag hade slutat med det. Innehåller också bra med fibrer :D!

  1. Haha ja det kan jag tänka mig 🙂 Acai är grymt och skulle behöva fylla på mitt lager här 😉 Kramis

 2. Glutamintillskott är bra om man tränar mycket då man förbrukar sin glutamin vid hård träning. Det är viktigt för immunförsvaret!

 3. Tack för bra tips!
  Har varit sjuk 5ggr i vinter och dessutom problem med orolig mage så detta var toppen! Ska absolut kolla in dessa produkter! 🙂

  1. Ja kolla in dessa. Jag har haft problem med magen i många år och dessa produkter + några till har verkligen hjälpt. Kan göra ett helt inlägg om just magen snart! Kramis

  1. Tack finis! Ja magtipsen är grymma och de har verkligen hjälpt mig då jag haft stora problem med magen. Kramis

 4. Hej, jag känner igen mig så väl i dig, jag var sjuk jämt förut men sen jag slutade äta gluten så är både magen och hälsan på topp nu =)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar