Annons
Annons


7 KM – AVKLARAT!


Har precis varit ute och kört lite löpning 7 km runt Djurgården. Bara jag, mina kläder och pulsklockan. Så himla härligt att lämna mobil och allt hemma och vara onåbar en stund! Nu blir det armhävningar + stretch!

Annons

Många av er har frågat vart jag köper mina träningskläder? Svaret är PUMA! Jag älskar PUMA och har allt där från (till och med strumpor och trosor).

4 kommentarer till “7 KM – AVKLARAT!”

  1. Hej Ida! Jag spelade handboll för några år sedan och då minns jag att efter ett ordentligt fyspass kunde jag inte ens skratta dagen efter för att jag hade sån träningsvärk i magen. Sen jag slutade med handboll har jag verkligen saknat den träningsvärken och hur hårt jag än kör på gymmet så känns det aldrig som att jag kört tillräckligt hårt. Så därför undrar jag om du har något tips på ett riktigt mördar-magpass så att man får sån brinnande träningsvärk dagen efter. Man vill ju känna att man tränat! 

  2. Hej! Blev så inspirerad i går när jag läste din blogg att jag drog ut på ett springpass. 
    Men jag förstår inte vad jag har för fel, varje gång jag gymmar eller är ut och springer kommer jag hem med värsta mördar huvudvärken. Vad gör jag för fel? dricker jag för lite? Har fortfarande kvar huvudvärken i dag! hoppas du kan hjälpa mig!
    Kram!

  3. Hej Ida! 
    I ett tidigare inlägg så tipsade du om en ost som hette slanke dancia, jag har letat efter den men kan verkligen inte hitta den. Vart kan man köpa den? 🙂 

  4. Hej Ida! Älskar din blogg då jag verkligen blir riktigt peppad och börjar sträva efter att hålla en bra livsstil – så tack så grymt mycket för de 🙂 Är nyfiken ifall du kan tipsa om någon mer tränings/hälso blogg som du tror kan va inspirerande på samma sätt som din! Kramkram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar