Annons
Annons


HUR VÅGAR MAN STARTA EGET?


För er som vill höra massa businessprat så missa inte dagens avsnitt av min och Alex podcast ”Sånt är livet”! Det var inte meningen men typ hela avsnittet blev bara massa prat om våra karriärer. Vi går igenom alla konstiga jobb vi haft och hur alla dessa jobb faktiskt tagit oss dit vi är idag.

Annons

Svarar också på frågan hur man gör för att våga satsa på sin dröm och starta eget företag. Så missa inte dagens poddavsnitt. Ni hittar det här eller där poddar finns.

(0)

5 kommentarer till “HUR VÅGAR MAN STARTA EGET?”

  1. Åh spännande :D. Ska absolut lyssna, får bli på min promenad så fort mobilens batteri är fulladdat :D.
    Är så sugen på att prova eget 🙂

  2. Såå kul att följa din resa Ida! Både du och Alex är två väldigt inspirerande personer.

    För flera år sedan (12 för att vara exakt) följde jag dig i floor filler och hejade på dig. Då var jag 12 år. Strax efter programmet blev jag kroniskt sjuk och hamnade på sjukhus en längre tid. Vill minnas att Du bland annat hälsade på oss barn som låg inlagda på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Nu var det ju jätte längesen, men jag tänkte bara att det kan va kul för dig att få höra hur mycket det uppskattades från min sida. Den upplevelsen levde jag länge på. Det året, och många därefter var en svår och jobbig period. Men gud vad stolt jag var över att kunna säga till mina vänner att min idol ida Warg från flor filler besökt ”mig” på sjukhuset haha!! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar