Annons
Annons


HÖSTKLÄDER


(Nedan förekommer reklam för Chiquelle)

Hur snygga är inte kläderna ovan? De är från ett samarbete jag gjorde med Chiquelle på youtube och jag kände bara för att även posta dem här då jag tyckte bilderna blev så fina. Kan tipsa om att ni tills på måndag får 15% rabatt på hela Chiquelle.se om ni anger koden IDA15. Vill ni se kläderna live så kan ni göra det i min senaste blogg här.

Annons

Mina favorit är absolut det gröna mjukissetet och den rosa stickadetröjan! Hur glad blir man inte av den rosa färgen så här i höstmörkret? Så passa på att shoppa med koden om ni behöver nya fina höstkläder 🙂

2 kommentarer till “HÖSTKLÄDER”

  1. Snygg du är!

    Har en fråga, äter du kolhydrater utöver hela dagen? Äter du vad du vill utan att tänka på om det är protein/kolhydrater?
    Jag har köpt en bok som heter Maten bakom resultaten och den boken oroar mig en hel del när jag läser den. Jag är absolut ingen elitträningspersob som boken känns lämpad för utan tvärtom. Jag tränar ca 15-30 min hemma+promenader. Det är kosten som är ett litet problem för mig. Jag vet nästan vad som är bra och dåligt, men vet inte hur mycket. I boken förklaras det mat ska intas flera timmar innan träning och att mat ska intas efter. Kolhydrater ska helst inte intas på vilodagar och det ska vara si och så mycket protein.
    Jag känner mig inte bekväm med det. Jag brukar äta mycket grönsaker, bär och frukt och så blir det potatis eller ris/quinoa till måltiderna med protein till.
    Vad ska jag göra? Ska jag försöka lära mig hantera boken eller ska jag gå tillbaka till det tänket jag har haft tidigare?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar