Annons
Annons


4 KG TYNGRE


Yes då var det färdigrepat för idag! 5 timmar har jag varit i skolan och tränat! Har rullat, gjort djupa plieer, kastat mig, blivit kastad, lyft och svingat och blivit lyft och svingad av mina klasskamrater! 🙂 Tuff men rolig dag!

Annons

Man skulle ju kunna tro att man går ner jätte mycket i vikt av all denna träning jag håller på med, men jag kan säga att jag gått upp 4 kg denna period på drygt 2 månader då jag hållt på med rehabträning på gymmet och modern dans! De kilona kan jag glatt också meddela är mestadels muskler! 🙂 Känns verkligen HUR BRA SOM HELST! Känner nästan inte igen min kropp ibland! Vart kom de benen och rumpan ifrån? Haha! Känner också att jag blivit mycket starkare men inte tillräckligt stark ännu! Mer muskler ska det bli! 🙂

Att vara spinkig är ute! Nu ska det vara kött på benen minsann 😀


”SPINKYTIMES”…

”KÖTTTIMES”

14 kommentarer | Translate


Annons
Laddar