Annons
Annons


KOSTTILLSKOTT FÖR LÖPARE


kosttillskott löpare

Här hittar ni –> Löparpaketet.

Hej mina finisar! Ligger HELT slut i Soffan hemma hos Navas i Karlstad efter 3 timmars Pole träning idag. PUH! Skriver mer om det imorgon när jag fixat med alla bilderna vi tog.

Annons

Nu vill jag bara tipsa om det grymma –> löparpaketet vi satt ihop på Welloteket. Det börjar ju bli högsäsong för löpning och det är massa härliga lopp som närmar sig så vi på Welloteket har satt ihop ett paket med kosttillskott som ska hjälpa dig i den löpning.

LÖPARPAKETET:

Ekologiskt Rödbetspulver – Rödbeta får kroppen att utnyttja syre bättre och på grund av sina höga nivåer av nitrat kan det öka prestationen inom träning. Rödbeta kan också sänka blodtrycket, ge extra skydd mot magsår och är fylld med kostfibrer, vitaminer och mineraler.

Annons

Ecolomega – är ekologisk fiskolja som är närproducerad i Danmark under ekologiskt certifierade förhållanden vilka tar hänsyn till alltifrån djurhållning till vilket foder fisken äter samt hållbarhet och miljö.

  • Ökar insulinkänsligheten (minskar risken att lagra onödigt fett samt att musklerna bättre kan använda kolhydrater som bränsle).
  • Bättre kroppssammansättning i form av ökad fettfri massa och mindre fettmassa. Minskar även stresshormonet kortisol vilket är ett hormon som stödjer fettinlagring.
  • Bättre anabolt gensvar på proteinintag – stimulerar alltså muskelproteinsyntesen mer när man tog ett Omega-3 tillskott.
  • På grund av sina antiinflammatoriska egenskaper vilket är viktigt för att kroppen ska kunna läka bättre. Här har man sett att ett Omega-3 tillskott kan lindra samt förhindra inflammatoriska sjukdomar. Effekten verkar dessutom öka ytterligare i kombination med fysisk aktivitet.

Hampaprotein – Är ett perfekt tillskott till dig som tränar för att hjälpa kroppen att bygga upp och återhämta sig efter träning. Hampaprotein innehåller alla essentiella (livsnödvändiga) aminosyror (+ 12 icke essentiella). Den är även snäll för magen, laktos- och glutenfri, helt naturlig, ekologisk och veganvänlig.

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

(0)

2 kommentarer till “KOSTTILLSKOTT FÖR LÖPARE”

  1. Hej Ida!!

    Just nu är jag lite nere p.g.a min kroppsimage.. För ett tag sedan drabbades jag av anorexia. Nu har jag dock nästan nått min ursprungliga vikt, vilket jag är väldigt glad över! DOCK så har jag fått en MASSA celluliter på rumpa/lår vilket gör mig väldigt ledsen. Jag vet att träning hjälper men får varken träna eller begränsa mig särskilt mycket vad gäller kosten tills jag har nått min målvikt och fått tillbaka mensen.. Vad ska jag göra??

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar