Annons
Annons


A MAGIC BREAKFAST IN PARIS


breakfast3breakfastbreakfast2breakfast1

Alltsååå hur gott?! Vi hade bokat frukost på hotellet men när vi kom ner så var det i stort sett en blandning av gluten och socker så vi gick och köpte vår egen och gjorde på hotellrummet. Blev naturell yoghurt med skivat äpple, blåbär, goji, valnötter och pinjenötter.

Annons

MUMS! Så mycket bättre och godare än croissant och marmelad! Efter denna magiska frulle beställde jag upp en kaffe och myste framför datorn innan vi gav oss ut på en shoppingrunda. Kunde inte ha blivit en mer perfekt morgon i Paris! Puss, I

//English: How nice?! We booked breakfast at the hotel but when we came down, it was basically a mixture of gluten and sugar so we went and bought our own and made it on the hotel room. We had plain yogurt with sliced apple, blueberry, goji, walnuts and pine nuts. YUM! So much better and tastier than the croissant and jam! After this magical breakie, I ordered a coffee and beamed in front of computer before went for shopping. Could not have been a more perfect morning in Paris! LOve, I

(0)

9 kommentarer till “A MAGIC BREAKFAST IN PARIS”

  1. Hej Ida:) Får sådan inspiration av dig varje dag. Älskar din syn kring kost och hur du formar den till din egen. Skulle absolut gjort lika dant som ni gjorde, att göra min egna frulle. Är inte så förtjust i när det bli för mycket socker, speciellt på morgonen. Du, jag har några funderingar 😉 Jag undrar vilken nötmjölk du köper i affären när du inte gör din egen själv?

    1. Hej finis och tack snälla vad kul att höra 🙂 <3 Nej jag vet, på morgonen är socker för mig så motbjudande :S Jag köper olika och det som finns i mataffären även om de inte är de bästa. Så alpro, go green, änlamark mm. Kramis

  2. Hej Ida! 🙂
    Jag har blivit väldigt sugen på att fixa och trixa ihop mina egna recept hemma, som t.ex bröd, granola och pannkakor. Jag älskar nyttig och ren mat. Jag har bara en fråga: är BAKPULVER nyttigt? I mina bröd och pannkaks-recept jag ska göra behövs något som gör det större, som t.ex bakpulver. Men blir osäker om det är så bra och nyttigt? Skulle bli tacksam för svar!
    Tack för en bra blogg och mycket inspiration!

  3. Hej Ida! Vad är det för yoghurt du använder, är det vanlig naturell eller laktosfri? Skulle du rekommendera laktosfri framför vanlig eller är det inte ”bättre” om man inte är laktosintolerant? 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar