Annons
Annons


TRÄNINGSVÄRK


GOD MORGON VÄNNER!

Sitter och äter frukost i lugn och ro! Har lite smått träningsvärk i armar och axlar efter gårdagens gympass! Gick till Worldwide Classon Vasastan och körde ett litet lätt pass på en Pw i uppförsbacke 20 min, biceps, chins, rotator och mage. sedan blev det en 30 min Pw hem till min pojkvän!

Annons

Nu är det dags för en vanlig dag i skolan! Känns skumt…

20110517-093100.jpg

(0)

6 kommentarer till “TRÄNINGSVÄRK”

  1. Vad har du egentligen för anledning till att konsumera protein shakes? Får du inte i dig tillräcklig mängd genom den vanliga kosten? Om inte – varför satsar du inte bara på att få i dig mer protein den naturliga vägen? Vad är skillnaden, nackdelarna och fördelarna?

    Ifrågasätter inte på något sätt, är bara nyfiken då jag själv dansar mycket och aldrig riktigt har förstått.

    Tacksam för svar!

  2. Ida, jag älskar din blogg. Satan i gatan vilken motivation jag just fick. Och det behövde jag verkligen. Vore så kul med mer mattips och kanske tips för oss som precis börjat träna och vad vi ska tänka på och äta.

    1. Tack så mycket vad roligt att höra 🙂 det kommer absolut att komma mera mat- och träningstips kolla även in kategorin ”beach 2011” 🙂 kram ida

  3. Har idag fått veta att du kommer börja jobba i Specialen på Lidingö till hösten, går i tvåan än så länge och är SJUKT TAGGAD!! 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar