Annons
Annons


NR 1 #WARGPOWER


IMG_3998.JPG

Alltsåå wohoo! Tävlingen om en plats till min träningsresa till Thailand är nu avslutad och när jag fick siffrorna av Mikz höll jag på att trilla av stolen. Nästan 1000 tävlande har varit med! Hur galet!!!!! De kommer nu kolla igenom alla tävlande och kontakta en lycklig vinnare.

Annons

Kommer även presentera den lyckliga vinnaren här på bloggen så håll utkik.

Också kul att så många av er uppskattar min kanal i Mikz! Ligger just nu nr 1 på topplistan vilket känns galet det med!? Eftersom man inte kan kommentera där så känns det inte som att någon följer mig men jag älskar när ni trycker tummen upp där 🙂 För er som inte följer mig så kan jag berätta hur kanalen funkar. Under W så uppdaterar jag dagligen personligt och även kost och träningsdagbok. Under R hittar ni alla mina recept samlade och de är även indelade i olika kategorier så det är lätt att hitta. Jag själv älskar denna funktion och änvänder den ofta då det är så smidigt att bara ta upp appen istället för datorn i köket för att kolla recept. T är en ny kanal som snart kommer uppdateras som en träningsbank med massa olika övningar på video. M är ett flöde med uppdateringar av mina andra sociala kanaler.

Följer ni mig inte i Mikz så kan ni ladda ner den helt gratis HÄR!

//English: Swedish competition.

(0)

11 kommentarer till “NR 1 #WARGPOWER”

  1. Hej Ida fina du! Tack för en otroligt bra och inspirerande blogg. Har följt dig länge länge och det är alltid kul med recept, tips och så vidare 🙂 Men jag har lite frågor angående din tid med en ätstörning. Skulle inte du kunna skriva eller göra en video om hur du fick den/vad som triggade igång (vet att det har lite att göra med din tid på balettakademin va?), vad det var som just du hade svårt för (eftersom alla ätstörningar är olika), jag menar typ om det var att äta överdrivet nyttigt (mer åt ortorexi) eller annat. Ångest om du skippade träning eller åt socker? Fick du proffesionell hjälp att ta dig ur det? Fick du hjälp av dina föräldrar/vänner? Hur känner du innerst inne idag ang ”onyttigheter”. Om det serveras gluten och laktosfria bakelser/kakor någonstans men med socker i, skulle du tacka ja om du blev bjuden och du var sugen på att smaka eller skulle du fortfarande känna lite ”obehag” ? Det verkar verkligen som att du hittat en väldigt fin balansgång, vill du ge några tips på hur man får en fin balans i livet?

    Förlåt för rörig kommentar med typ tusen frågor!! Men du äger, kram på dig fina Ida!! <3

    1. Hej Saga och tack för din kommentar! Jag svarar på den antingen i ett inlägg eller i en video framöver så håll utkik. Kramar <3

  2. Hej Ida! Jag har precis börjat gymma och kör styrketräning tre gånger i veckan med en kompis. Jag har märkt att jag är för svag för att göra knäböj och marklyft. Jag lyckas inte ha en bra hållning och får därför inte riktigt in tekniken. Märker att min rygg gärna ”kröker sig”. Har du något tips på hur jag kan göra för att träna in detta? Finns det några andra övningar jag kan göra för att bygga upp den muskulatur jag saknar så att jag kan utföra marklyft och knäböj? Ett av mina mål är nämligen att träna min rumpa.

    Utöver detta har jag också börjat träna under lunchen i ca 30 minuter. Har ett gym precis i närheten av jobb. Jag hatar att konditionsträna på gym och undrar om jag kan ersätta detta med cirkelpass och exempelvis tabata? Med konditionsträning menar jag då cykla, crosstrainer och promenadbanden. Jag blir fort uttråkad. Har du något bra tips hur jag kan fördela cirkelpassen under veckan? 🙂 Jag är helt ny på detta men det är skönt att vara igång. Tack för en riktigt bra blogg med härlig inspiration!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar