Annons
Annons


FRÅGOR OCH SVAR OM PROTEINPULVER


protchokladquestion answerHej! Jag tränar måndag-fredag varje vecka och har gjort det till och från i lite mer än 1 års tid nu. Men det är bara på senaste tiden som jag börjat tänka på proteinpulver och sånt. Det har aldrig lockat mig då jag hört att det egentligen inte är så bra utan att det innehåller mer socker och sånt än protein.

Annons

Men jag är lite intresserad av att börja med vassleprotein från one whey eller holistic. Men jag vill samtidigt inte låta kroppen bli beroende av det så att jag inte kan träna utan det sen. Jag vill lixom kunna använda det nu en period, men sen vill jag kunna sluta med det och få resultat på ett “normalt/naturligt” sätt utan proteinpulvret, om du förstår vad jag menar? Jag vill även inte tappa muskler när jag slutar använda proteinpulvret, gör man det?Tacksam för svar! Förresten, tack för en riktigt grym blogg, älskar alla tips man får! ;)

SVAR: Hej fina du och tack för din kommentar! Vad kul att du kör på så med träningen. Proteinpulver kan absolut vara ett bra tillskott, om inte annat ett smidigt mellanmål. Håller med att många proteinpulver innehåller massa konstigheter och jag rekommenderar dig verkligen att testa Holistics för det är helt naturligt occh ekologiskt och bra framställt. Du behöver inte vara orolig för att du ska bli beroende. Proteinpulver är bara mat, precis som tex. kyckling, kött, fisk. Du behöver inte äta proteinpulver men det kan vara ett smidigt sätt att få i sig protein och speciellt till mellanmål. Istället för att ta med kyckling till mellanmål så kan du ta med en proteinshake, hänger du med? Äter du ordentligt kommer du ej tappa muskler eller försämra ditt träningsresultat. Som sagt proteinpulver är bara vanlig mat men välj ett helt naturligt och ekologiskt.

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

(Inlägg i samarbete med Holistic)

(0)

9 kommentarer till “FRÅGOR OCH SVAR OM PROTEINPULVER”

  1. Skönt att få höra ett så rakt och ärligt svar om proteinpulver. Läser man hos vissa andra så låter det som att man inte kan träna utan proteinpulver, för då får man inget resultat etc, vilket ändå inte är fallet. Gillar att du har en så sund syn på mat, träning och kosttillskott! Du är verkligen inspirerande!

    1. Tack finis för det! Jag vet att många målar upp den bilden omproteinpulver man man kan klara sig hur bra som helst utan, men iböand underlättar pulvret 🙂 Kramis

  2. Hej Ida ! Jag har en fundering , jag har fått extremt känsliga tarmar som de tror är IBS .. Jag tränar mycket bla fotboll men även gym eller powerwalks varje dag för att röra på tarmarna. Men jag äter så dåligt .. Ingen inspiration alls till vad man ska äta till frukost lunch eller mellanmål:( kan du hjälpa lite för jag vill gå ner i vilt samt bygga muskler men är inte så lätt när kroppen inte får den mat den behlver 🙁 kram Jeanette

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar