Annons
Annons


3 TIMMAR KÄRLEK


De som säger att dans inte är fysiskt jobbigt eller en bra träningsform kan ta och stoippa upp något där bak! Haha jag har varit och dansat i 3 timmar i sträck. Först var det balett i 1,5 timme och sedan direkt efter Jazz i 1,5 timme. Efter baletten skakade mina ben som en liten sparv och jag var genomblöt av svett! Förstod inte riktigt hur jag skulle orka med en hel klass till utan rast, men det gick!

Annons

Även om jag har tränat gym, undervisat eller sprungit varje dag sedan jag slutade skolan så märktes det att jag inte hade dansat en riktig teknikklass på 3 veckor! OMG vilken träningvärk jag kommer få! GÖTT det!

Kul var det och dans älskar jag! Det är Teri Best som har jazzklasser denna veckan och hon är helt fantastisk! Bra lärare, skön stämning och underbara människor som var där och tog klass är KÄRLEK!

Vill också hälsa till alla er som söker Balettakademien nu ett STORT LYCKA TILL och går det inte hela vägen så häng inte upp er på det utan kämpa vidare! <3

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar