Annons
Annons


3 TIMMAR KÄRLEK


De som säger att dans inte är fysiskt jobbigt eller en bra träningsform kan ta och stoippa upp något där bak! Haha jag har varit och dansat i 3 timmar i sträck. Först var det balett i 1,5 timme och sedan direkt efter Jazz i 1,5 timme. Efter baletten skakade mina ben som en liten sparv och jag var genomblöt av svett! Förstod inte riktigt hur jag skulle orka med en hel klass till utan rast, men det gick!

Annons

Även om jag har tränat gym, undervisat eller sprungit varje dag sedan jag slutade skolan så märktes det att jag inte hade dansat en riktig teknikklass på 3 veckor! OMG vilken träningvärk jag kommer få! GÖTT det!

Kul var det och dans älskar jag! Det är Teri Best som har jazzklasser denna veckan och hon är helt fantastisk! Bra lärare, skön stämning och underbara människor som var där och tog klass är KÄRLEK!

Vill också hälsa till alla er som söker Balettakademien nu ett STORT LYCKA TILL och går det inte hela vägen så häng inte upp er på det utan kämpa vidare! <3

2 kommentarer till “3 TIMMAR KÄRLEK”

 1. Hej Ida!
  Vill börja med att tacka för en bra blogg!
  Har blivit inspirerad många gånger utav dig det sista året, och jag håller med dig i så otroligt mycket i din filosofi kring träning, kost och hälsa. Jag har gått från att vara gymnast, till att börja dansa förra året, och undrade direkt varför jag inte gjort det tidigare… Jag blev helt förälskad! Frågade mig själv att jag började dansa så sent, men tänkte att jag inte har något att förlora och anmälde mig till audition Iwanson som var i Sverige i juni… Och kom in! Så nu ska jag utbilda mig i 3 år, och sen hade jag tänkt att kombinera det ungefär som du, men träning/hälsa/kost, då jag det sista året gått en hälsoutbildning som gav mig diplom som kostrådgivare/pt/massör m.m. Tror att du kommer ha otroligt kul på PT-utbildningen i höst, och tycker det är ett fantastiskt kul branch. Jag tror den är smart och bra att kombinera med dansen ur flera olika perspektiv, och jag kan inte tänka mig annat än att du kommer göra ett GRYMT jobb som PT (och som dansare/danslärare/koreograf också såklart).

  Än en gång, tack för inspiration, motivation, stora portioner självkänsla och en jävla kämparglöd som du delar med dig av.

  Kram /Rebecka

  1. Tack för din fina kommentar! Den värmde verkligen! Roligt att höra att du kommit in på Iwansons. Om du ska ha Hanna i balett kommer det bli fantastiskt 🙂 Kör hårt tjejen! Kramar ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar