Annons
Annons


3 SAKER NI INTE FÅR MISSA!


Hej älsklingar! Nu ska jag snart och spela in podd med min kära man och har ni inte lyssnat på veckans avsnitt av Sånt är livet så måste ni göra det nu!

Vi pratar bland annat om vilka rädslor jag har inför förlossningen, hur man blir av med ett jobberoende och kommer vi vilja att Mini ska bli ”killig” eller ”tjejig”? Lyssna på podden här eller sök på Sånt är livet där poddar finns.

Annons

Sedan så missa inte min senaste vlogg då jag filmat under helgen i Åmål ♥

Okej en sista sak ni inte får missa är min medverkan i PT-Fias podcast Ofiltrerat. Riktigt kul var det att gästa och tycker vi kom in på väldigt djupa och viktiga ämnen som mina kontrollbehov, ätstörningar, kärlek och näthat. Ni kan lyssna på avsnittet här!

Så det var 3 saker ni inte får missa 🙂 Ha en fortsatt fin dag! Puss, I

3 kommentarer till “3 SAKER NI INTE FÅR MISSA!”

  1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ www.saramadeleine.se skriver:

    Ska lyssna imorgon :). Brukar lyssna varje helg annars men denna vecka har inte haft en lugn stund och när jag tagit min PW den här veckan har jag inte orkat haft något ljud på 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar