Annons
Annons


3 RÄTTERS RAW FOOD


raw foodvici9vici7vici3vici2vici4vici8vici1

Så mysigt och härligt hade vi det i Raw Food köket Eat Clean i söndags med gulliga Katherin Söderberg som lärare. Vi fick lära oss hur man lagar raw food och sedan testa laga egen Raw Pad Thai (ska kolla med henne om jag får dela med mig av receptet).

Annons

Medan vi tränade crossfit så fixade Katherine till en 3-rätters som vi sedan fick äta. Det blev morot, kokos och ingefärssoppa till förrätt, Raw PadThai till huvudrätt och chokladmousse med passionsfrukt till huvudrätt. Helt magiskt gott! 

Katherine kommer även hålla i Raw Food kurser framöver och jag ska absolut signa upp mig på någon. Är ni intresserade hittar ni dem HÄR. Jag har även tänkt att jag ska införskaffa mig lite verktyg för att lättare kunna göra mer raw food hemma.

Någon av er som lagar/äter raw food? Tipsa gärna om era favoriträtter och recept? 

13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar