Annons
Annons


3 PHASE PROTEIN


Innan jag åkte till Dubai köpte jag nytt proteinpulver från svensktkosttillskott.se. Köpte Phase 3 Protein i vaniljsmak. Nu har jag testat det ett tag och måste säga att jag gillar det!

Smaken är supergod och konsistensen är jätte bra! Den blir liksom lite tjockare/fluffigare än andra proteinpulver jag testat, även om man blandar det med vatten. Smakar som milkshake och man håller sig mätt länge! Funkar även jätte bra att göra min egna morgonshake med havre och rågflingor i 🙂

Annons

Sedan är det väldigt positivt att det innehåller 3 olika sorters protein, vassle, ägg och kasein med olika egenskaper och upptagningstider.

Det får 4,5 / 5 i betyg av mig!

Kolla även in svenstkosttillskotts FaceBook sida HÄR!

5 kommentarer till “3 PHASE PROTEIN”

  1. Hej Ida! Jag fick syn på din blogg o tyckte den var toppen! Har börjat träna för ett tag sen hårdträning, jag älskar det! Jag undrar om du har några bra lår o rump övningar som är bra? Måste bara säga att shit vilken kropp du har och jävlar vad snygg du är! Ja och grym dansare du är, haha där fick jag med allt! Heeej!

    1. Hej Mia och vad roligt att du hittat hit 🙂 tack så mycket för alla fina kommentarer, blir superglad! Kan mycket bra övningar! Ska försöka få ihop videoinlägg om dem 🙂 kramar ida

      1. Åh vad bra 🙂 väntar spänt på videon. kommer bli stammis här nu. Haha! Jag diggar dig, älskar att dansa. Kan du inte lägga upp några klipp från när ni dansar? Hade vart skit kul att se. Kram 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar