Annons
Annons


2017.11.15


Kära dagbok! Har precis kommit hem efter ännu en fullspäckad dag. Imorse så kom Lisa hit för att fota mitt nya skivomslag till nya låten. Efter det var jag tvungen att jobba ikapp med mail och annat jobb framför datorn och sedan begav jag mig till Metro för att möta upp härliga Cassandra. Hon ska starta en podd som heter WomanUp i början av nästa år och jag fick den stora äran att få vara med. Vi poddade i drygt en timme och sedan var det lite fotografering.

Annons

Efter det gick jag till gymmet och körde ett benpass. Det var nästan en hel vecka sedan jag tränade så det var verkligen dags! Körde benpress, utfall i Smith, lår curl, rygglyft mm. Känner redan nu att jag kommer få en hel del träningsvärk 🙂

Sedan var jag sååå hungrig och sååå sugen på soppa. Lagade därför denna pumpasoppa. Så himla glott var det! Ni måste testa 🙂 Nu ska jag ladda upp en video inför imorgon och sedan svara på mail/#neverendingstory…

Ha en fin kväll! Puss, I

2 kommentarer till “2017.11.15”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar