Annons
Annons


2017.11.06


Kära dagbok! Idag har jag hängt med Margaux och lilla söta Arnold och spelat in en video till min kanal som kommer släppas på söndag. Såå kul kommer den bli och ni får inte missa! Vi ska hänga imorgon igen men då ska vi spela in till Margaux kanal. Så peppad!

Annons

Just nu sitter jag och försöker jobba ikapp mitt liv. Sååå mycket mail! Puh! Men ska nog ta en paus från mailen nu en stund och kolla ut lite inredning jag ska beställa till mina fönster i sovrummet. Såå svårt att få inreding i fönster att bli lagom mycket. Måste jobba mer med nivåer känner jag! Ja Jesus måste hitta lite isnpo. Har ni fönsterinspo så tar jag mer än gärna emot! Länka nedan 🙂

Annars är livet helt fantastiskt just nu och jag längtar tills på onsdag! Vi hörs imorgon igen vänner och då kommer ett stretchpass för bröst och axlar upp så mina inte det. Puss, I

(Obligatorisk)Annons
Laddar