Annons
Annons


2017.10.31.


Kära dagbok! Kom precis hem efter den kallaste promenaden. Har varit hos min stylist Annika och testat kläder och smycken inför torsdagens gig. Jag har nog aldrig sagt det men i smyckesväg så blir jag HELT TOKIG av snygga ringar. Ringar är det bästa jag vet i smyckesväg och gärna i guld, svart och diamant. Tror ni jag blev glad när Annika plockat ut MASSOR av ringar från mitt favoritmärke Emma Israelsson som jag ska låna på giget på torsdag? Jag sa till henne att ta små ringar så att de fastnar så jag inte kan lämna tillbaka. haha. Jag äger själv en ring från Emma och kommer definitivt införskaffa mig fler framöver. Det enda jobbiga är att det är svårt att välja. Vilken hade ni tagit? Gissa vilken som är min privata av alla dessa?  Sedan sorry för de torra händerna men något som verkligen aldrig blir bra på bild hur mycket man än försöker är ju händer. Det ser alltid så fint ut i verkligheten och sedan när man tar kort så ser de ut som blåa små korvar 😀 haha.

Annons

Nej nu ska jag laga en lättare middag och bege mig mot House Of Shapes för att repa in torsdagens nummer med dansarna. Sååå kul! Puss, I

3 kommentarer till “2017.10.31.”

 1. Hej Ida!

  Har lönge redan din blogg och gillar verkligen den genuina och poitiva känslan du och din personlighet förmedlar via bloggen åt läsarna. Så tack för det!:)

  Appråpå ringar; Är du förlovad? Och var ett åt vegan vilket imte personligen var svårt då jag känner mig engagerad åt att inte vill understöda djurkonsumtionen etc men i.o.m. Att jag länge kämpat på att gå upp i vikt som väldigt underviktig så började alldeles nyligen lite konsumera mjölkprodulter i form av ost och yoghurt i min kost typ varannan dag, fastän jag annars äter 80-90% veganskt annars. Vad anser av du det här? Tips? Får nu stöd på en ätstörnkngsklinik och känner mig motiverad av att tillfriskna, även om det fortfarande är väldigt svårt för mig psykiskt att förbättra mitt ätande, tankesätt och jag fortfarande begränsar osv. mitt ätande dagligen med ångest tankar ifall jag äter ”lite mer en det vanligt” som är ändå mknimalt (ca. 1600/dag)..

  Tack i förväg,
  Kram!
  Andrea

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar