Annons
Annons


2017.10.24


Kära dagbok! Det var länge sedan jag skrev här nu men livet går ju i fullt ös så jag hinner ju fan inte! Haha. Igår började jag i alla fall veckan med ett träningspass för ben och rumpa. Det var skönt att ha det gjort. Egentligen var det så att jag behövde duscha men snickarna jobbade inne i badrummet så jag var tvungen att gå till gymmet för att duscha så passade på att träna.

Annons

När jag kom hem hade jag fått ett bud från Youtubes CEO med denna fina tavla + ett brev. Blev så glad då jag haft en youtubedipp det senaste då jag känt för att bara lägga ner allt då jag är så booring. Att sedan då få ett brev om hur fantastisk man är och att man inspirerar massa människor varje dag gjorde mig mer pepp än någonsin. haha så tack Youtube!

Efter det möte jag upp fina Margaux på en fika på Pom & Flora. Vi satt i 2 timmar och bara pratade. Jag har kommit på bästa iden på Collab till min youtubekanal med henne och är såååå pepp på att filma det! LÄNGTAR! Margaux är verkligen en härlig tjej och verkligen en förebild när det kommer till att vara mamma. Jag är så imponerad över alla mammor! Fatta att gå runt och bära på ett barn i magen i 9 månader och att sedan föda ut, uppfostra det och ta hand om det. STOR CREDD till alla som gjort det! Ni är fantastiska! Alltså jag fattar inte hur det någonsin skulle kunna ske i mitt liv, i min kropp och i mitt schema? Att Margaux har gjort allt detta och även jobbar på som vanligt är ju helt galet. Hur får man ihop det? Superkrafter! Jag tror bannemej att vi kvinnor är supermänniskor som klarar detta. Det hade aldrig en man gjort 😀 Haha.

Nej nu ska jag iväg på möte. Hörs imorgon vänner! Puss

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar