Annons
Annons


2017.10.03


Kära dagbok! Vaknade upp till snickarna som ska fixa köket som plingade på dörren 07.00 imorse. Vi har väntat på täckskivor SÅÅÅ länge nu så snickarna var mer än välkomna. Förhoppningsvis kan vi kakla klart och få klart detta jäkla kök snart. Jag LÄNGTAR! Vill bara riva bort pappret på golvet och dannsuga. Det där pappret har legat där i typ 6 månaders nu och det går inte att dammsuga ordentligt då det fastnar i dammsugaren 😀

Annons

Efter frukosten begav jag mig raka vägen till Hose Of Shapes för att möta Sandy som frågat om vi kunde göra ett collab på youtube. Hon hade styrt ihop 2 hela danslektioner som vi filmade. En till hennes kanal där vi testade Dance Hall och en till min där vi testade Hip Hop. Så driftig och härlig tjej det där. Våra videos kommer snart upp på våra kanaler så missa inte det.

Efter 2 timmars dansande var jag både svettig och sååå hungrig. Eftersom jag var i Hornstull så passade jag på att besöka min favorit veggobuffe som heter Seyhemus. Det var så galet gott och åt 3 portioner så nu har jag värsta matkoman. Att gå på buffe när man är vrålhungrig är inte bästa iden! Haha.

Nu är jag hemma för att fixa mig då jag snart ska iväg till SVT för att vara med i ett barnprogram som heter Random Mix. Det är en live-sändning som är typ 2 timmar och det ska bli superkul!

(Obligatorisk)Annons
Laddar