Annons
Annons


2017.09.23


Kära dagbok! Livet här i Marrakech är underbart. Det absolut bästa som finns är varma eftermiddagar och kvällar då man kan strosa omkring i någon härligt liten luftig jumpsuit. Tyvärr var jag inte med om en enda sådan kväll i Sverige i sommar. Superfint väder men kallt var det så att få uppleva värme är helt magiskt!

Annons

Stället vi bor på är så fint! Har tyvärr behövt jobba mycket från datorn men hinner ändå njuta av sol och bad lite då och då.

Vill passa på att säga TACK för alla fina ord om min låt som släpptes igår (Lyssna HÄR!). Det värmer så himla mycket då jag varit otroligt spänd inför att släppa den. Är ÄNNU mer nervös över musikvideon som kommer imorgon men ska bli så kul att släppa den.

Nej nu ska jag fixa mig för vi alla ska åka in till den stora marknaden för lite shopping och sedan blir det middag. Ha en fin lördag så hörs vi imorgon. Puss, I

6 kommentarer till “2017.09.23”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar