Annons
Annons


2017.09.18


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Kära dagbok! Nu händer det grejer i lägenheten då vi fått massa leveranser vi väntat. Ovan ser ni vårt så kallade vardagsrum.

BILD 1: Här ser ni vår nybeställda soffa. Den blågröna som ni ser på bilden ska in i garderoben sedan när den är klar. Den kommer bli såååå fin där! Många har frågat vart den blågröna sammetsoffan är från och ni hittar den HÄR (reklamlänk via Apprl) (adlink).

Annons

BILD 2:  Vår nya specialbyggda badrumsmöbel. Ni fattar inte hur sugen jag är på att bara slita upp den för att se hur den ser ut, men får vänta tills senare i veckan då de måste måla badrummet först.

BILD 3: Här ligger våra nya garderobsdörrar från Picky Living. Eftersom vi denna gången inte vill bygga om ett helt rum till en walk in closet så ville vi ha dörrar så man får känslan av ett vanligt rum + att jag tycker det är så mäktigt med en vägg med snygga garderobsdörrar. Så taggad på att se resultatet snart!

Idag har jag varit på Welloteket och jobbat och haft lunchmöte med Sheila som är min kollega och delägare i Wello. Maträtten vi beställde kan ha varit den vackraste måltid jag ätit. Var ännu vackrare i verkligheten än på bilden. Det var i alla fall et kokosgryta med sötpotatis och pumpa som serverades med råris, sallad, frön, rödbetshummus och glutenfritt bröd. Alltså MUMS!

Efter det var jag på möte på TV4 och sedan gick jag till färgaffären för att bestämma färg till toaletten och vilka takkronor vi ska ha. Frågade ju er om råd och flera tyckte jag skulle våga rosa så nu får det bli det. Kommer bli den på bilden ovan som är lite mer diskret rosa/grå. Älskar verkligen färgen! Sedan valde jag takkronan även. Vad tror ni om det?

Nu när jag kom hem har de börjat sätta upp garderobsluckorna. Wohooo! Snart pappad här! Nej nu ska jag fixa iordning för att börja tvätta. Ha en fortsatt fin dag alla. Puss, I

8 kommentarer till “2017.09.18”

 1. Så kul att det går framåt med lägenheten!! Det jag dock fastnade för i det här inlägget var maten😂 Vart åt ni??? Ser så fruktansvärt gott ut! Vill veta😍😍

 2. Hej ida!
  Det här inget med inlägget att göra. Men jag undrar om jag kunde få Marisols nummer?, vill så gärna spå mig hos henne när jag åker till Stockholm nästa gång. 🙂

 3. Jag såg på Tv att ett program som heter temptaion Island ska börja, jag tyckte det verkade så bekant och kunde inte komma på varför.
  Men sen kom jag på JUST det, Ida blev väl tillfrågad om att vara med där.
  Att du och Pärlan valde att inte medverka där visa bara på att ni inte är ( ursäkta ordvalet ) tv kåta, går med på vad som helst bara för att synas.
  En pinsam program idé. Erbjöd dom en stor summa pengar när dom frågade? Tänker att annars kan väl inte folk vara så tröga att dom är med där.
  Visserligen är ju alla sådana program producerade och är så jävla fejk:).

 4. Jag såg på Tv att ett program som heter temptaion Island ska börja, jag tyckte det verkade så bekant och kunde inte komma på varför.
  Men sen kom jag på JUST det, Ida blev väl tillfrågad om att vara med där.
  Att du och Pärlan valde att inte medverka där visa bara på att ni inte är ( ursäkta ordvalet ) tv kåta, går med på vad som helst bara för att synas.
  En pinsam program idé. Erbjöd dom en stor summa pengar när dom frågade? Tänker att annars kan väl inte folk vara så tröga att dom är med där.
  Visserligen är ju alla sådana program producerade och är så jävla fejk:).

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar