Annons
Annons


2017.09.08


Kära dagbok! Mitt humör har varit lite svajigt de senaste dagarna då det är lite mycket i huvudet. Men efter nästa vecka kommer det bli skönare så jag håller i. Varje år lovar jag mig själv att inte hamna i sådana galet stressiga perioder där man nästan tappar kontrollen men alltid lyckas jag hamna här. Kanske oundvikligt när man renoverar, ska släppa musik, ta hand om 4 olika socialamedie kanaler och driva ett bolag på samma gång ? I alla fall ser jag en lugnare vecka komma så det får gå.

Annons

På väg till wellokontoret idag tänkte jag att hoodie och jeansjacka blir lagom varmt men hjälp vad kallt det var! Får fram med vinterjackan snart alltså!


Fredagar är Welloteketdag då vi har möte och planering av kampanjer, marknadsföring och inköp. Idag lunchade vi och jag åt den godaste sötpotatissoppan med glutenfritt bröd. MUMS säger jag bara!


Nu har jag precis haft Fredagsfys på gymmet, duschat och bastat och ska gå hem och jobba lite innan det blir middag med min älskling Natasha ?? Wohoo. Ha en grym fredagkväll fina ni!

Kommentarer till “2017.09.08”

  1. Hej! Älskar din blogg! Kan du inte visa och berätta lite mer om Welloteket? Visa upp och skriva om dina medarbetare, hur ni jobbar och hur det ser ut där? Jag är nyfiken! 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar