Annons
Annons


2017.09.04


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Kära dagbok! Idag hade jag allt annat än en harmonisk morgon. Vaknade upp av att snickarna klampade in i lägenheten 7.00. 2 snickare till toaletten och 1 till köket. Det är totalt kaos i varenda litet hörn och att yoga i detta kaos kom inte på frågan ?

Annons


Tror också att hösten kom över natten. Brr vilket risigt väder. Tog på mig min nya hoodie som är sååå mysig! (Adlink) Ni hittar den här!  (reklamlänk via Apprl)


Efter det kom Lisa till mig för att filma in när jag testar göra slime. OMG säger jag bara! Jag trodde det skulle vara enkelt men jag kämpade i över en timme. Resultatet får ni se på min youtube på torsdag. 


(Nedan förekommer reklam för Uber Eats) När vi var klara med inspelningen var jag så sjukt hungrig! Beställde Poke Bowls till mig och Lisa via Uber Eats. Älskar verkligen den tjänsten och anger ni koden IDAWARG när ni laddar ner appen får ni 70kr rabatt de 2 första köpen. 


Nu är jag precis klar med ett benpass och på väg till möte med filmteam, koreograf och stylist inför musikvideo. Bara 1,5 v kvar till inspelning nu ????

4 kommentarer till “2017.09.04”

  1. Hej Ida!
    Jag har funderat på att klicka hem kosttillskott från welloteket. Vad skulle du rekommendera till mig, min mage sväller upp vid varje måltid(spelar ingen roll vad jag äter), jag äter laktostabletter så det är inte min allergi som spökar. 🙂

  2. varför flyttade ni innan ni började renovera? Du tycker ju helt tydligt att det är skitjobbigt att leva i kaos. Antar att er gamla lägenhet blev såld och ni måste flytta men hade det inte varit skönare att hyra nåt temporärt?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar