Annons
Annons


2017.09.01


Kära dagbok! Tänk att det redan är fredag. Började dagen med yoga, sångövningar och jobb framför datorn. Sedan tog jag en promenad till Koloni för att möta upp mina kollegor på Welloteket för en möteslunch. Det var den mest magiska Thalin som serverades idag med råris, pumpa och böngryta med sallad och röror. JAAA vad gott! Gillade Koloni förr men i våras ändrade de om och var inte alls lika bra längre. Nu hoppas jag på att de håller denna standarden framöver ?

Annons


Efter det gick jag förbi Wellokontoret för att lära min kollega insta stories till vår företagsinsta. Passade då på att plocka med lite veganskt och sockerfritt godis. Alltså så gott är det! (Reklamlänk till min webshop Welloteket) Ni hittar det här!

Sedan tog jag mig till gymmet och innan träningspasset la jag i massa kokosolja i håret som inpackning och satte upp det i en knut. Kan VERKLIGEN tipsa om att göra inpackning med kokosolja eller arganolja. Mitt hår har blivit så mycket finare efter jag började med det. Sedan STORT tack till min kära vän Ambra som kommit på den smarta idén att göra kokosolja på tub. Har med mig den överallt. (Reklamlänk till Welloteket) Ni hittar den här!


Körde 50 min löpintervaller som blev nästan 7,5km. Så svettig efter det. Var riktigt jobbigt då jag haft ont i magen sedan jag åt en gryta igår. De hade massa chili i och min mage gillar inte chili ? 

Men tog mig igenom passet och nu är jag så ren efter dusch och bastu. Hela jag är också insmord i kokosolja så jag är sååå underbart len nu ? Love it! Ha en magisk fredagkväll vänner ?

6 kommentarer till “2017.09.01”

  1. Hej! Tänkte bara fråga angående godiset från ”Free from fellows” om det innehåller något sötningsmedel? Försökte hitta information om innehållet på Wellotekets sida samt på deras egna sida men hittade ingen. Då min mage inte klarar av vissa sötningsmedel så vill jag inte beställa innan jag vet 🙂

    1. Men vad konstigt. Innehållet ska stå där, måste ha försvunnit när vi bytte sajt. Säger tillmin personal att fixa det så snart de kan. Har inte innehållet framför mig nu men jag tror att de innehåller någon slags sötningsmedel. Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar