Annons
Annons


2014 KOMMER BLI GRYMT


God Morgon mina vänner och stort tack för alla önskemål och fina ord jag fått av er till bloggen! Det önskemålet som kommit upp flest gånger är att ni vill ha mer inlägg om kost här i bloggen. Väldigt bra för mig att veta då jag faktiskt medvetet dragit ner på dem för jag trodde inte ni tyckte det var så intressant, så bra att vi har en konversation 🙂 Jag älskar både att läsa och skriva om kost så det är bara roligt.

Annons

Ett tips är att läsa denna veckans krönika på Nyheter24 där jag tipsar om nyttiga och goda glutenfria mellanmål.

Har också tagit åt mig av alla andra önskemål och ska sätta mig ner under julen och göra ett upplägg över hur det kommer se ut 2014. Flera av er vill ha tillbaka BEACH 2014 och jag kan avslöja redan nu att kategorin BEACH 2014 gör comeback redan i början av nästa år 🙂 Wihoo.

Det här med bildkvalitén är något jag också verkligen vill förbättra. Jag älskar att fota och har köpt en riktigt bra kamera redan i somras så det är inte problemet. Mitt största problem är tiden. Ska jag fota med den bra kameran så måste bilderna in i min dator hemma (jag är borta hemmifrån varje dag 7.30-20) så då blir det lite svårt att hinna med och det kan bli så att det i så fall blir mindre inlägg vilket jag inte heller vill. MEN jag vill verkligen också ha bättre bildkvalite och ska försöka komma på en lösning till detta. Under julen ska kameran med och ska försöka lära mig att ta bra bilder. Så följer ni med under julen så ska ni få se min fotograferingsutveckling 😀 Haha. Alla tips på hur man ar bra bilder med systemkamera är varmt välkomna!

Nej nu ska jag sluta babbla och ta tag i mitt liv här. Mår mycket bättre idag och ska försöka få i mig mat så jag kan gå till jobbet imorgon.

Bjuder på de här härliga stretchbilderna från min USA resa i somras…

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar