Annons
Annons


2 STEG NÄRMARE PT


Kunde inte hålla mig så jag gick förbi PT school för att kolla om de rättat mitt prov jag skrev i fredags. När jag kom in på kontoret satt de precis med mitt prov och rättade det. De bad mig vänta 10 min. Hade pulsklocka på mig och jag kan säga att pulsen steg när jag klev in på kontoret!

Annons

Sedan fick jag mitt resultat och JAG KLARADE DET! wihooo jag klarade anatomin med stora marginaler! Vet inte vad Max var men jag hade 106 poäng och jag tror att gränsen för att klara det låg på 87. Inte nog med det så fick jag även godkänt på biomekaniken som jag egentligen inte skulle skriva! Wihooo. Läste bara formlerna precis innan jag gick in för att skriva provet! Känns Sååå SKÖNT! Är nu ytterligare 2 steg närmare att bli PT!

Nu är jag på tåget på väg till jobbet! Ska coacha mina tävlingselever. På lördag är det dags för tävling. Spännande…

20110926-161358.jpg

7 kommentarer till “2 STEG NÄRMARE PT”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar