Annons
Annons


2 SAKER JAG TÄNKTE PÅ


finest5Sitter i soffan och äter Acaí Bowl och laddar för ett härligt träningspass. Idag får det bli fokus underkropp vilket alltid är lite ångest innan eftersom det är så förbannat jobbigt, men otroligt skönt efteråt. Haha.

Jag har 2 saker jag vill säga till er innan jag glömmer det…

1. Det här med Veckorevyn och Blogawards har ni nominerat mig till Årets Hälso och träningsblogg? Om ni inte har gjort det skulle jag bli superglad om ni ville göra det HÄR och om ni redan gjort det en gång så blir jag superglad om ni gör det en gång till 🙂 ♥

2. Sedan tänkte jag också påminna er om att inte glömma att delta i denna veckas utmaning där man kan vinna bästa locktången ever från Gorgeous (LÄNK)! Den är bredare än vanliga lockar och gör sådär fina lockar som på bilden ovan. Värde ca 1000kr. Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är att hashtaga era träningsbilder med #wargpower, #gorgeouslondonltd och #gorgeouscurlwand. Kommer dra 3 lyckliga vinnare på söndag så hashtaga på nu vänner!

Annons

10 kommentarer till “2 SAKER JAG TÄNKTE PÅ”

 1. Hej! Jag brukar aldrig kommentera bloggar men tänkte bara skriva att jag precis gick in och röstade på dig. Jag tycker du är värd det. Du verkar lägga ner så mycket tid på bloggen och du känns verkligen äkta rakt igenom. Jag inspireras av dig! Ha det bra 🙂 /martina

  1. Hej Martina och TACK vad glad jag blir både för rösten och för att du kommenterar! Hoppas få höra mer från dig framöver! Kram Ida

 2. Röstat! Hoppas du blir nominerad och vinner. Jag gillar verkligen att du delar med dig så mycket och inte håller inne på träningstips för att du inte vill avslöja tips som du skulle kunna tjäna pengar på som PT. Sedan hoppas jag att du tjänar pengar ändå på det, för man måste leva här i livet! Så missförstå mig rätt! Men jag tycker om att det känns som du delar med dig för att du tycker det är värt att få andra folk att må bra och leva hälsosamt. Så, kärlek till dig för det <3

  1. Hej fina du och tack snälla vad glad jag blir och dina ord värmer verkligen <3 Så kul att du säger det för jag tror inte alla förstår att jag faktiskt delar med mig av kunskap som man annars får betala dyra pengar för. Jag vet att alla inte har möjlighet till egen PT och speciellt inte unga tjejer som kanske först och främst behöver det så där av har jag valt att dela med mig av min kunskap gratis. Jag blir ingen miljonär men från och med nu kommer jag gå runt på att leva på mitt varumärke och kommer från och med 1 juli ha ännu mer tid och energi till det. Nu blev det en lång kommentar här men det glädjer mig verkligen att du ser det från min sida också. Ha en grym helg och stor kram på dig! <3

   1. Jag hoppas fler förstår det och uppskattar det, och att ditt goda jag bara kommer ge dig framgångar i livet 🙂 Trevlig helg till dig också!

 3. Hej Johanna och tack för din kommentar! <3 Jag förstår vad du menar och jag håller med om att det denna veckan har blivit lite mycket tävlingar men det är för att Brauntävlingen (som det står klart och tydligt att det är ett samarbete) skulle avslutas och de andra tävlingarna + rabatten är endast för er och ej för mig. Det var en läsare som frågade efter rabatt på surf och jag fixade det och tänkte att fler kanske ville ha. Sedan vill jag även belöna alla som deltar i veckans utmaning vaje vecka och tyckte det var kul med en tävling och fler priser kommer det bli framöver i VEckans Utmaning. men jag kan hålla med om att det just denna veckan kom allt på samma gång men det kommer inte vara så i framtiden utan mer Idainlägg kommer 🙂 Men det kommer även samarbetsinlägg då jag lever på det här nu och måste ha en inkomst för att kunna göra det. Jag delar med mig av kunskap om kost och träning till er varje dag helt gratis som man annars får betala dyra pengar för att få. Det är för att jag tycker det är så viktigt (Se Lindas kommentar´+ mitt svar ovan). Men som sagt så kom allt på samma vecka denna gång och det kommer ej hända framöver. ha en grym dag fina du! Kram Ida

  1. blir alltid så glad av att läsa igenom kommentarerna, för du är så snäll och positiv! 🙂
   jag förstår precis, och jag tror att det är många läsare som tycker väldigt mycket om utlottningar/tävlignar, och rabatter tycker nog ingen är en dum ide 😉
   angående att du delar med dig dina kunskaper gratis är fantastiskt, och jag och många kompisar uppskattar verkligen att få tillgång till din blogg! kort och gott, jag förstår verkligen- som du säger själv var det just extra mycket nu denna veckan vilket var vad jag reagerade på. fortsätt vara du, för du är grym! 🙂 kram!

   ps. självklart har du fått min röst på blogawards!

   1. Åh tack fina du det uppskattar jag verkligen <3 Mer Idainlägg kommer framöver 🙂 Ha en grym dag! Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar