Annons
Annons


2 FINA FÖREBILDER!


Hej alla fina! Idag har jag firat Internationella kvinnodagen med dessa två powerbrudar Sabina och Therese. Vi spenderade hela 3 timmar hemma hos Therese där vi bara pratade om allt mellan himmel och jord. Så himla mysigt! Sabina och Therese var de första 2 jag följde på youtube och det var de som inspirerade mig till att börja. Det är jag dem evigt tacksamma för.

Annons

Det bjöds i alla fall på god fika i form av frukt bär och choklad och vii hade nog kunnat sitta kvar och prata några timmar till om inte alla 3 var tvungna att jobba. 

Perfekt att träffa dessa 2 idag på kvinnodagen då det är två fina förebilder både för mig och för många andra. Har ni någon kvinna/kvinnor ni vill lyfta idag?

5 kommentarer till “2 FINA FÖREBILDER!”

  1. Ni är tre fina förebilder för unga tjejer idag <3 Jag önskar jag hade haft fler underbara förebilder, men jag hade min mamma som är den allra bästa förebild jag har haft och fortfarande har…jag är henne så tacksam <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar