Annons
Annons


15% OFF PÅ HELA NELLYS SORTIMENT


Klicka på bilderna för att se pris och för att komma till kläderna 🙂 (Adlinks)

God morgon mina älsklingar! Jag fick världens ryck i förrgår och beställde hem en helt ny svart och vit garderob. Jag älskar svart och vitt och kan glida omkring i det dygnet runt och speciellt under höst och vinter. Jag kände verkligen att jag behövde uppdatera min träningsgarderob med svart så blev både nya tights, skor, tröjor och linnen. Efter en höst fylld med massa jobb så tyckte jag att jag var så värd den här shoppingen 🙂 haha.

Annons

Vill ni också uppdatera er garderob så passa på idag då ni får hela 15% off på hela sortimentet hos Nelly (OBS vissa varumärken exkluderade) om ni anger KODEN: 15off vid beställning –> HÄR!

Erbjudandet gäller endast idag mellan 10.00-23.59!

(Obligatorisk)Annons
Laddar