Annons
Annons


110 MINUTER PROMENAD + 50 MIN STYRKETRÄNING = 1 STOR KYCKLINGGRYTA


Bra dag måste jag säga! Tänker återigen slå ett slag för vardagsmotion. Under loven äger jag inte ens ett SL kort då jag försöker gå överallt jag kan och hinner. Nu när jag börjar undervisa igen och måste åka hela vägen ut till Täby, Vallentuna och Lidingö måste jag ju köpa ett kort men går ändå vart jag än ska inne i stan.

Annons

Idag har min motion/träning sett ut så här:

10 min promenad till möte…

10 min promenad från möte…

40 min PowerWalk ute…

25 min PowerWalk till jobbet…

40 minuter styrketräning för rygg och mage…

7 minuter sjukt intensiv intervallträning på löpbandet…

25 min powerwalk hem.


Nu ska jag häva i mig min goda kycklinggryta tärnad kycklingfilé, spenat, soltorkade tomater, grädde 40%, turkisk yoghurt och färskpressad vitlök. Serverar det med rivna morötter. MUMS!

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar